Jeg fortsetter med noen enkle middager, mest for å presse meg selv til å lage mat.
Etter at Marit dro til Cape Town tok det litt tid før jeg kom i gang med å orke å lage mat igjen.
Jeg får bruke bloggen som inspirasjon til å lage mat.
Restefest er best.
Gulerot, purreløk, gulløk og paprika med noen rester av mamma&pappas hjemmelagde kjøttkaker stekt i chiliolivenolje blir gull.
Pris: med hjemmelagde kjøttkaker er det priceless.
Etter at Marit dro til Cape Town tok det litt tid før jeg kom i gang med å orke å lage mat igjen.
Jeg får bruke bloggen som inspirasjon til å lage mat.
Restefest er best.
Gulerot, purreløk, gulløk og paprika med noen rester av mamma&pappas hjemmelagde kjøttkaker stekt i chiliolivenolje blir gull.
Pris: med hjemmelagde kjøttkaker er det priceless.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar