søndag, april 27, 2008

Gyda gatekjøkkenGyda har det beste lokalet for å drive gatekjøkken og salg av fast food på mo, i de gamle eivinds/o'martins lokalene. førsteinntrykket når man kommer inn er at det kan virke litt rotete med alle hyllene på det trangeste området. Fin sitteavdeling i "hugvik-området" hvor man kan sitte i fred.

det var ikke voldsomt mye kunder tilstede, men likevel måtte vi vente i ca 15 min før vi fikk bestilt. valget mellom 100, 150 og 200 g burgere er positivt. prisen er det heller ikke så mye å si på.

det tok lang tid før burgerne var ferdige, noe som gjorde av vi kunne se hvilke filmer som er til utleie. mye gode xxx-filmer. bestillingene var korrekte, men der slutter også det positive.

maten var ikke ordentlig varm etter bare en liten kjøretur på 3 minutter, og brødet på burgeren var bløtt. Forholdsvis lite smak på burgeren, og bacon og ost satte heller ikke stort preg. colaen smakte ikke riktig bra, og virket utvannet. minus også for 5kr ekstra for flaskecola i forhold til begercola på takeaway.

stort sett en tvilsom opplevelse, men hyggelig selskap trekker opp.

1 kommentar:

Rolf-Arne sa...

Telefonnr og adresse finner dere her:

Mo Storkiosk og video NUF
Fridtjof Nansens gate 1, 8622 Mo i Rana
75 15 25 05